Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Βίκυς Κουλιανού

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε η Βίκυ Κουλιανού, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στην οποία συμμετείχε.

Μιλώντας στην εφημερίδα On time ανέφερε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δε θα είχε τόσο σωματική κόπωση».

«Την σπονδυλοαρθροπάθεια, που είναι μια κάκωση των σπονδύλων, την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση “η ψευτουπηρέτρια” του Μαριβώ» συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμα:  Σπύρος Χαριτάτος για Γιώργο Καραϊβάζ: “Σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…”

«Επειδή υποδυόμουν έναν ανδρικό ρόλο που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε αυτό το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλές απότομες κινήσεις, διότι μπορεί να “κλειδώσει” η μέση εκεί και να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό το θέμα θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», κατέληξε το μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1990.

Δείτε ακόμα:  MasterChef: Όχι μόνο δεν κέρδισε 10.000 ευρώ αλλά αποχώρησε απρόσμενα

protothema.gr