Το ΕΕΑ παράδωσε οικονομική βοήθεια στις επιχειρήσεις Ραφήνας-Μαραθώνα μετά τις πυρκαγιές (φωτό+video)


Χθες ημέρα Πέμπτη 9 Αυγούστου η Ένωση Επαγγελματιών Ραφήνας μαζί με τους εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών παρέδωσαν οικονομική βοήθεια στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.


Ο πρόεδρος Σπ. Μαυρολέων και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών Ραφήνας-Πικερμίου ευχαριστούν θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Αθηνών για την βοήθειά του σε αυτή την δύσκολη στιγμή. «Η προσφορά όλων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ο συνδετικός κρίκος που κρατάει την πόλη και την κοινωνία μας δυνατή», τόνισε ο πρόεδρος.

Ο Δήμαρχος Βαγγ. Μπουρνούς ευχαρίστησε τον Πρόεδρος του ΕΕΑ αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην οικονομική στήριξη που δόθηκε. Παρόντες στο δημαρχείο όπου δόθηκε η επιταγή ήταν και ο Πρόεδρος των Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, Τζ. Δαβερώνης, ο Ν. Στεφανίδης από τον Μαραθώνα, ο Βασ. Πιστικίδης αλλά και εκπρόσωποι των φορέων.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημάρχου Βαγγ. Μπουρνού, του προέδρου του ΕΕΑ Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και του Οικονομικού Επόπτη του ΕΕΑ Παν. Παντελή.

Το ΕΕΑ παράδωσε οικονομική βοήθεια στις επιχειρήσεις Ραφήνας-Μαραθώνα μετά τις πυρκαγίες

Δελτίο Τύπου Πέμπτη 9 Αυγούστου η Ένωση μας μαζί με το ΕΕΑ παρέδωσε οικονομική βοήθεια στις πυρόπληκτες επιχειρήσεις του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.Ευχαριστούμε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Αθηνών για την βοήθεια του σε αυτή την δύσκολη στιγμή.Η προσφορά όλων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ο συνδετικός κρίκος που κρατάει την πόλη και την κοινωνία μας δυνατή.

Gepostet von Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας am Donnerstag, 9. August 2018


Διαβάστε επίσης