Το ευχαριστώ του Σ. Αραπκιλή στην Υπ. Ύδρευσης Ραφήνας – Αιχμές για το Δ. Μαραθώνα


Αποκαταστάθηκε σε χρόνο ρεκόρ η υδροδότηση από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, στις περιοχές του Νέου Βουτζά που μέχρι χθες ήταν συνδεδεμένες με το δίκτυο του Δήμου Μαραθώνα, αν και ανήκουν διοικητικά στη Ραφήνα, και που μονομερώς από τον Μαραθώνα αποφάσισαν να τις αφήσουν εν μέσω πανδημίας χωρίς νερό για σχεδόν δύο ημέρες.


Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σάββας Αραπκιλής σε ανάρτηση του αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου καθώς και τον προϊστάμενο του τμήματος Θεόδωρο Βιάδη, οι οποίοι σήμερα εργάστηκαν πάνω από τις δυνάμεις τους και σε χρόνο ρεκόρ συνέδεσαν στο δίκτυό υδροδότησης και τους 7 συμπολίτες μας, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά στην πυρόπληκτη περιοχή του Βουτζά χωρίς νερό επειδή οι υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνα αποφάσισαν να κόψουν τις συνδέσεις. Ευχαριστώ και πάλι.

Δείτε ακόμα:  Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου σε Λαύριο και Κερατέα

Εμείς να σημειώσουμε πως ο δήμος Μαραθώνα ενημέρωσε ΣΗΜΕΡΑ με mail για τη μονομερή διακοπή που έκανε ΧΤΕΣ. Μέχρι και τον αριθμό των πολιτών που κόπηκε η υδροδότηση έγραψαν λάθος. Έστειλαν στοιχεία για 4 και το είχαν κόψει σε… 7.