Το εντυπωσιακό trailer του «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με τη Μαρία Κορινθίου!

Το εντυπωσιακό trailer του «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με την Μαρία Κορινθίου ως… Κατερινιώ και τον Παναγιώτη Πετράκη ως Μανούσο, γυρίστηκε στην Κρήτη, κυκλοφόρησε και έγινε αμέσως viral.

Η ΒroadwayShow Productions, παρουσιάζει 50 χρόνια μετά, την ανεπανάληπτη αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, η «Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ» για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή –σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, την Χρυσούλα Διαβάτη στον ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη, σε μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο, τον Κρητικό χορευτικό σύλλογο του Αντώνη Βασσάλου και τον δημοφιλή Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη με την ορχήστρα του να ερμηνεύει ζωντανά μαντινάδες και την παραδοσιακή Κρητική μουσική της παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση….
Η ιστορία είναι γνωστή σε όλους! Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες ή Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες; Οι βεντέτες στην Κρήτη έχουν την τιμητική τους.

Οι δύο γνωστές και εύπορες οικογένειες δεν μιλούν, ούτε χαιρετιούνται όταν ανταμώνουν και φυσικά προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μακριά τα μοναχοπαίδια τους μην τύχει και ειδωθούν και αγαπηθούν. Οι Βροντάκηδες έχουν ένα κανακάρη μορφονιό, τον Μανούσο (Παναγιώτη Πετράκη) που σπουδάζει στην Αθήνα και οι Φουρτουνάκηδες επίσης έχουν μια μοναχοκόρη το Κατερινιώ (Μαρία Κορινθίου), ένα αγοροκόριτσο μέν «μπουκιά και συγχώριο» δε, που κρατάει την βεντέτα ζωντανή.

Η προίκα εκείνη την εποχή επίσης είχε την τιμητική της… Έτσι οι Βροντάκηδες καλούν τον μοναχογιό τους στην Κρήτη να τον παντρέψουν με το Λενιώ, που είναι όσο «βαρέων βαρών» είναι και τα προικιά του. Οι Φουρτουνάκηδες από την άλλη, αρραβωνιάζουν το Κατερινιώ με τον ώριμο και μάλλον ασχημάντρα μεν, άρχοντα του χωριού δε, τον Καπετάν Σκανταλάκη και το ρίχνουν στο γλέντι.

Σ’αυτό το γλέντι μέλλει να συναντηθούν για πρώτη φορά το Κατερινιώ με τον Μανούσο και εκεί με την πρώτη ματιά ανθίζει ένας έρωτας μεγάλος ως σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέττα ! Όμως όλα αλλάζουν όταν αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα των δύο νέων, με ανατροπές, κωμικές εξελίξεις αλλά και δραματικές, μέχρι να φθάσει η στιγμή που θα πούμε «και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα», σε ένα κρητικό γλέντι με την λύρα και τη χαρακτηριστική σφραγίδα του δημοφιλούς Κρητικού καλλιτέχνη Νίκου Ζωιδάκη!

Στο video βλέπουμε τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς να έχουν μπει για τα καλά στον ρόλο, να έχουν γίνει γνήσιοι Κρητικοί. Η Μαρία Κορινθίου ξανθιά… σαν την Αλίκη και αγοροκόριτσο και ο Παναγιώτης Πετράκης ένας μορφονιός στον ρόλο του Παπαμιχαήλ! Ο ρόλος αυτός τους πηγαίνει πολύ!

Βλέπουμε τα όμορφα τοπία της Κρήτης ενώ ακούμε τον Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη. Καταλαβαίνεις γιατί το περιμένουμε πώς και πώς;

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου στο θέατρο Bordway κι εμείς απλά ανυπομονούμε!

Διαβάστε επίσης