Το «έσκασε» με τις χειροπέδες μέσα από το περιπολικό!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/9) στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ένας νεαρός κατάφερε να αποδράσει μέσα από περιπολικό, ενώ οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από τα Λεχαινά στον Πύργο.

Ο νεαρός συνελήφθη, σύμφωνα με το ilialive.gr, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο χωριό του το πρωί της Πέμπτης. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας μετά τις καταθέσεις, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, την ώρα που οι αστυνομικοί συνόδευαν τον νεαρό στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, εκείνος κατάφερε να διαφύγει και να αρχίσει να τρέχει στο κέντρο των Λεχαινών. Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν.

Εκτιμάται πως ο νεαρός κρύβεται σε κοντινή περιοχή και από το βράδυ της Πέμπτης (23/9) αναζητείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Δείτε ακόμα:  Πώς θα γίνει η επανεκτίμηση των καταστροφών από τον ΕΛΓΑ

ilialive.gr