Το ευρηματικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για τον Χαρδαλιά (βίντεο)

Μετά το βίντεο που είχε δημιουργηθεί τον Μάρτιο στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μένουμε σπίτι» με τη μικρή Κατερίνα Λαμπράκη η Περιφέρεια Κρήτης μαζί με τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης «ξαναχτυπούν» με ένα ευρηματικό βίντεο στο πλαίσιο της προώθησης της χρήσης μάσκας για προστασία από τον κορονοϊό. Στο πρώτο τμήμα ξανά η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη μιλά με τη γιαγιά της στο τηλέφωνο για να φορά μάσκα.

«Γιαγιά μην σε δω πουθενά με τις φίλες σου χωρίς μάσκα γιατί δεν θα ξαναφάω ούτε μπάμιες, ούτε ρεβύθια και θα πω και στον παππού ότι έκαψες το πουκάμισό του με το σίδερο» λέει η μικρή γελώντας.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου - «Προσοχή την Τετάρτη...»

Στο δεύτερο η μικρή Κατερίνα απογοητεύει τον φίλο της Βενιζέλο Αλεβυζάκη ανακοινώνοντάς του πως δεν μπορούν να…. παντρευτούν φέτος ρίχνοντας το φταίξιμο στον….Χαρδαλιά.

«Βενιζέλε δεν μπορούμε να παντρευτούμε φέτος». Ο μικρός τη ρωτά «γιατί» και εκείνη απαντά: «γιατί είχα ονειρευτεί τον γάμο μας με 2.000 καλεσμένους. Δεν γίνεται μόνο με 100». Ο φίλος της τής λέει «μα το έχω πει σε όλους τους φίλους μου» κι εκείνη του ανταπαντά «τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά… Ουφ τη γλίτωσα…».

Δείτε ακόμα:  Λέκκας: Οι πέντε λόγοι για την κακοκαιρία που «χτύπησε» μέρος της χώρας

flashnews.gr