Το γνωστό εστιατόριο Cavaliere καταστράφηκε από τη φωτιά – Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του ιδιοκτήτη Μάρας Δαρμουσλή

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 24/3 σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, ποσοστό του οποίου ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Το εστιατόριο αυτό στην Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε κτήριο που απο πάνω έχει διαμερίσματα, με τα δύο να κατοικούνται. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας εγκαυματίας, ο οποίος βρισκόταν στο 2ο όροφο και σώθηκε από γερανοφόρο της Πυροσβεστικής.

Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μίλησε με τη Μάρα Δαρμουσλή, η οποία όπως είπε έμαθε για τη φωτιά από τα δελτία.

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή πρόσθεσε ότι «κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς.

Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων.

Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισοί η οικογένεια μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει».

Το εστιατόριο Cavaliere

Το εστιατόριο Cavaliere λειτουργούσε στη Νέα Σμύρνη τον τελευταίο 1 χρόνο περίπου και ήδη είχε δημιουργήσει αίσθηση στην Αθήνα, καθώς έγινε ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά εστιατόρια και αποτέλεσε στέκι διασημοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, γνωστό πρώην μοντέλο διατηρούσε ποσοστό στο εστιατόριο μαζί με τον σύντροφό της. Το ντεκόρ του είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα κομψό ενώ, όσον αφορά τις γεύσεις του, αυτές τις έχει επιμεληθεί ο μετρ των ιταλικών γεύσεων, Βασίλης Τσατσάκης.

 

Με πληροφορίες από tlife.gr, newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.