Το irafina.gr απέκτησε την δική του κούπα! (φωτό)

Οι καθημερινές μας συνήθειες πλέον έχουν άλλη σημασία, γίνονται προσωπικές! Ένας ζεστός καφές, ένα τσάι, ένα ρόφημα βρίσκονται μέσα στη δική σου προσωποποιημένη κούπα δίνοντας νόημα και συναίσθημα σε μία τόσο απλή καθημερινή στιγμή.

Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς στο irafina.gr! Φτιάξαμε την δική μας κούπα από το  Fillit.gr το οποίο δημιουργήθηκε γι’ αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις όταν το διαβάζεις, αλλά και όταν το ακούς. Να γεμίσει με συναισθήματα κάτι τόσο άδειο, να το κάνει μοναδικό ώστε να κρατήσει στο χρόνο, να γίνει κομμάτι των αναμνήσεων μας.

Δείτε ακόμα:  Έρχονται μουσικές βραδιές στο The Park

Φτιάξε κι εσύ την δική σου κούπα. Κάνε την καθημερινότητα σου ακόμα πιο μοναδική επιλέγοντας την εκτύπωση σε μαγική κούπα, που εμφανίζει το σχέδιο της με την προσθήκη ζεστού νερού. Επέλεξε εκτύπωση σε κούπα με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ή αφιερώσεις. Ή και το irafina.gr, αν είσαι φανατικός αναγνώστης μας. Γιατί ποτέ ξανά μια κούπα καφέ δεν ήταν τόσο ιδιαίτερη!

Κάνε ένα μοναδικό και διαφορετικό δώρο στη μαμά σου, το μπαμπά σου, το σύντροφο, τον κολλητό, την κολλητή σου δημιουργώντας το δική τους προσωποποιημένη κούπα. Μοναδική για δώρο γενεθλίων, γιορτής, επετείου αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Και μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το προσωποποιημένο σου δώρο με μια από τις προσωποποιημένες κάρτες, που θα βρεις επίσης στο Fillit.gr…

Δείτε ακόμα:  Diamond Grill & Coffee! Μέχρι τις 11 το βράδυ, για καφεδάκι και μετά φαγάκι

Κάνε την παραγγελία σου στο Fillit.gr