Το κοράκι στην τελική ευθεία των Public Book Awards

Το αγαπήσατε, το ψηφίσατε και τώρα ήρθε η στιγμή να φτάσει στην κορυφή!

Το κοράκι, το μετα-αποκαλυπτικό έπος του μετρ της λογοτεχνίας τρόμου, Stephen King, και ένα από τα πιο επίκαιρα μυθιστορήματα τη χρονιά που μας πέρασε, βρίσκεται στην τελική δεκάδα των Βραβείων Public στην κατηγορία Μεταφρασμένο Mυθιστόρημα.

Ψηφίστε το εδώ!

Μη ξεχνάτε: Η δεύτερη φάση ολοκληρώνεται στις 25 Iουλίου και τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν Τρίτη 27/7 στην διαδικτυακή σελίδα του Public.

Δείτε ακόμα:  "Ο Ποπολάρος" επιστρέφει στο Θέατρο Τέχνης

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το αποκαλυπτικό όραμα του Κινγκ, για έναν κόσμο που έχει πληγεί από μια θανατηφόρα επιδημία και είναι έρμαιο της αέναης μάχης μεταξύ καλού και κακού.

Ένας άντρας το σκάει από μια μονάδα βιολογικών δοκιμών και μεταδίδει ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης, το οποίο αφανίζει το ενενήντα εννέα τοις εκατό της ανθρωπότητας μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Όσοι επιζούν είναι τρομαγμένοι και σαστισμένοι, και έχουν ανάγκη από έναν ηγέτη. Εμφανίζονται δύο υποψήφιοι –η Μάμα Άμπιγκεϊλ, μια καλοσυνάτη γυναίκα 108 ετών που τους προτρέπει να δημιουργήσουν μια κοινότητα στο Μπόλντερ του Κολοράντο, και ο Ράνταλ Φλαγκ, ο μοχθηρός «σκοτεινός άντρας» που αναζητά το χάος και τη βία. Στη μάχη των δύο για την εξουσία, οι επιζώντες καλούνται να επιλέξουν τον κατάλληλο ηγέτη –και, τελικά, να καθορίσουν τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Δείτε ακόμα:  "Σκρουτζ The Musical" από 17 Δεκεμβρίου Στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Βρείτε περισσότερα εδώ

Φιλικά,
Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Τα νέα μας

Τα βιβλία του Ιουλίου είναι ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.
Βρείτε περισσότερα εδώ.

Μόλις ξεκίνησε η βδομάδα αλλά ψάχνετε ήδη τι θα διαβάσετε το Σαββατοκύριακο; Συγκεντρώσαμε εδώ 10 βιβλία με λιγότερες από 300 σελίδες για όλους τους τύπους αναγνωστών.