Το κουφό και παράλογο της Δνσης Δασών Ανατολικής Αττικής

Η Δ/νση Δασών Ανατολικής Αττικής προσκαλεί έως τις 15/9 τους πολίτες να καταθέσουν έγγραφα και τοπογραφικά διαγράμματα σε ψηφιακό δίσκο με συντεταγμένες ΕΓΣΑ’ 87 προκειμένου αυτά να συμπεριληφθούν στην αναμόρφωση των δασικών χαρτών.

Υπήρξαν πολίτες που ΔΕΝ συνωστίστηκαν και έστειλαν όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά σε ψηφιακή μορφή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η εκσυγχρονισμένη Δ/νση Δασών τους απάντησε:

Σας διαβιβάζουμε την ανακοίνωση-πρόσκληση της υπηρεσίας μας, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι ατομικές διοικητικές πράξεις, οι οποίες συλλέγονται (αποκλειστικά και μόνο) στα πλαίσια της σχετικής διαδικασίας.

Δείτε ακόμα:  Δεν κλείνουν οι πληγές στο Μάτι - Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τη φρίκη

Η αίτηση βρίσκεται εδώ: https://www.apdattikis.gov.gr/wp-content/uploads/2020/07/AITISI.pdf

Η κατάθεση των αιτήσεων και των συνημμένων εγγράφων γίνεται καθημερινά (εργάσιμες ημέρες) 09:00 με 13:00 ή μπορούν να αποσταλούν με ταχυδρομείο ή courier (τα οποία είναι προτιμητέα για αποφυγή ταλαιπωρίας του δημιουργούμενου ήδη συνωστισμού και μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό covid-19), όχι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η διορία, κατόπιν παρατάσεως που έχει δοθεί, είναι 15/09/2020.

Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων

Υ.Γ. Μετά απορούμε γιατί από το 1976 που εκδόθηκε ο πρώτος Νόμος (Ν248/76) για το Δασικό Κτηματολόγιο μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχουν ολοκληρωθεί οι Δασικοί Χάρτες. Γιατί πολύ απλά οι Δασικοί Υπάλληλοι ΔΕΝ θέλουν να οριοθετηθούν οι δασικές εκτάσεις ώστε πάντα να υπάρχει χώρος για δοσοληψίες.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά τώρα στην Παλλήνη