“Το Κουτί” του Γιώργου Γιώτσα στα Βραβεία Βιβλίου Public

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά, σκληρά και ταυτοχρόνως ευαίσθητα μυθιστορήματα του 2020, Το Κουτί του Γιώργου Γιώτσα, βρίσκεται στη βραχεία λίστα των βραβείων βιβλίου Public στην κατηγορία Έκπληξη: Αξέχαστος ήρωας.

Θίγοντας με μοναδικό τρόπο, θέματα όπως είναι ο ρατσισμός, η ενηλικίωση, το μπούλινγκ, ο θυμός, η φιλία, η διαφορετικότητα, η μοναξιά, η προδοσία και τα όνειρα, Το Κουτί είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κοινωνικά μυθιστορήματα της χρονιάς.

Υπενθυμίζουμε πως το μυθιστόρημα του Γιώργου Γιώτσα ψηφίστηκε στις αρχές του χρόνου από τους αναγνώστες της Athens Voice ως το καλύτερο μυθιστόρημα του 2020.

Αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε να ξεχωρίσει Tο Κουτί και στα βραβεία βιβλίου Public, μπορείτε να το ψηφίσετε εδώ.

Σας ευχαριστούμε!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ

Το Κουτί

Έγραψαν για «Το Κουτί»

«Ένα μυθιστόρημα που συγκλονίζει από την πρώτη κιόλας σελίδα. Ο Γιώργος Γιώτσας εξερευνά με οξυδέρκεια τα δύσβατα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας».
Νίκος Κουρμουλής, Τα Νέα

«O συγγραφέας ταξιδεύει στην “αβέβαιη θάλασσα του πιθανού” αλλά προκρίνει το απίθανο καθιστώντας μια ιστορία την ώρα που οδεύει –σε σελίδες τουλάχιστον– προς το τέλος, ξανά νέα και ανοιχτή. Προτείνει μια εναλλακτική οπτική πάνω στα θέματα της οικογένειας, της παρενόχλησης, της βίας, γνωρίζοντας, προφανώς, ότι οι ωραίες ιστορίες έχουν μέσα τους την ανατροπή και τη δύναμη να υποτάσσουν το πραγματικό στο απροσδόκητο».
Ελεωνόρα Ορφανίδου, αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού τμήματος του Αθήνα 9.84

Δες εδώ την υπόθεση

Πού βρίσκετε τα BELL;

Τα βιβλία μας μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία (φυσικά και ηλεκτρονικά), καθώς και στην ιστοσελίδα μας www.bell.gr.

Shop Now

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.