Το ξέσπασμα του συζύγου της κτηνοτρόφου – «Όποιος το έκανε να μου το πει»

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο μαντρί της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, έφερε βαριές κακώσεις στον θώρακα, εσωτερική αιμορραγία και ρήξη εσωτερικών οργάνων.

Ο σύζυγος της 68χρονης ξεσπάσει και ζητά απαντήσεις για τον θάνατο της. «Μέρα νύχτα κλαίω… Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να’ ρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά αυτή”», είπε στο Star ο σύζυγος της κτηνοτρόφου.

Καβάλα: Τα δύο σενάρια για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Η καταγγελία-σοκ του αδελφού της

Για την ημέρα που εντόπισε την σορό της στο μαντρί μαζί με τον ανιψιό του ο άνδρας σημείωσε: «Αφού πάει 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Και ανησύχησα. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά, αν ήταν κιόλας. Μου λέει “Θείε, εδώ είναι η θεία”».

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Μέχρι στιγμής ο ιατροδικαστής δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατο της 68χρονης. Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι είτε η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε άγρια από κάποιον είτε να χτυπήθηκε από ένα κριάρι στο μαντρί της, το οποίο ζυγίζει 70 κιλά και στο παρελθόν είχε επιθετική συμπεριφορά.

Καβάλα: Νέο θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Το στοιχείο που ίσως φέρει την μεγάλη ανατροπή
Γι’ αυτό τον λόγο ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε επαναληπτική αυτοψία στον χώρο, ενώ ελήφθη δείγμα DNA από το κριάρι αλλά και από τα ρούχα της 68χρονης. Επίσης εξετάζονται και τα νύχια της για DNA. Ωστόσο δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης, γι’ αυτό οι αρχές προβληματίζονται.

« Ήρθανε χθες το απόγευμα, πιάσανε ένα κριάρι. Το πιάσανε πέντε άτομα, ασφαλίτες, με το ζόρι. Πήρανε DNA πήρανε και DNA από τα ρούχα της θείας, να δούνε τι μπορεί να είναι και αν μπορεί να είναι αυτό. Και δεν ξέρουμε. Είμαστε στο κενό. Ψάχνουν ακόμα. Περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Τίποτα δεν λένε. Είναι σε έρευνες», είπε στο Star ο ανιψιός της 68χρονης.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.