Το μοιραίο λάθος της 29χρονης τουρίστριας που της κόστισε τη ζωή – Η επικρατέστερη εκτίμηση για τον θάνατό της

Η 29χρονη γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου, βρήκε τραγικό τέλος στα Χανιά. Χθες, Πέμπτη, εντοπίστηκε η σορός της και τώρα οι Αρχές ψάχνουν να βρουν πώς η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αρχή του τραγικού τέλους άρχισε 3 χλμ πριν την επιστροφή της στον Κριό. Η 29χρονη είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – Λαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, 3 χλμ πριν, αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της.

Θάνατος Γαλλίδας στα Χανιά: Η επικρατέστερη εκτίμηση

Η επικρατέστερη εκτίμηση για τον τρόπο που πέθανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του flashnews.gr, δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα, έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Τραγωδία! Κατέληξε 47χρονος από επιπλοκές του κορονοϊού

Τις ημέρες εκείνες επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σε κάθε περίπτωση το αν η εκτίμηση αυτή επιβεβαιωθεί θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Στην εντατική 13χρονος με αναπνευστική ανεπάρκεια

flashnews.gr