Το μοναδικό τηλεφώνημα της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι μετά την επίθεση στην 34χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση με το βιτριόλι, με τις Αρχές να εστιάζουν στα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με το OPEN δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν την έρευνα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Επίσης αύριο θα απαντήσει και η τρίτη εταιρεία.

Η ουσιαστική έρευνα θα ξεκινήσει μόλις οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους όλα τα δεδομένα, με το ρεπορτάζ του καναλιού να αναφέρει ότι οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης λένε ότι θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες για να έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα έφυγε από το σημείο της επίθεσης κάνοντας μόνο ένα τηλέφωνο, προκειμένου να καλέσει ταξί για να την μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο περιστατικό: Πυροβόλησε με καραμπίνα τη γειτόνισσά του!

Πώς έγινε η μεταφορά του καυστικού υγρού

Από την ανάλυση των βίντεο προκύπτει ότι ο τρόπος μεταφοράς του καυστικού υγρού και διαπιστώθηκε η μεταφορά του έγινε μέσα σε ένα θερμός.

Σύμφωνα με αξιωματικό που συμμετέχει στην έρευνα η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε προσέξει πολύ καλά να μην τραυματιστεί και η ίδια.

newsbeast.gr