Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων μας χρειάζεται για να υλοποιήσει το όνειρο του

Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων, που ακόμη αναζητά μόνιμο χώρο, κοσμεί τον αριθμό 132 της Πειραιώς και καθημερινά 10.00-15.00 ο κ. Λεωνίδας, υποδέχεται τον κόσμο που επιθυμεί να αφήσει ή να αγοράσει βιβλία, ενώ για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο όλα τα βιβλία πωλούνται στην τιμή των 2 ευρώ.

«Αυτό που έχει μεγάλη αξία, είναι οι επισκέψεις σας στο χώρο της οδού Πειραιώς, για να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα έξοδα. Να καταφέρουμε μετά από τόσους μήνες, να σας υποδεχτούμε σε έναν μόνιμο χώρο. Να έχουμε με ένα τρόπο ετοιμάσει το μικρό μας όνειρο. Παραμένουμε αισιόδοξοι!». Αυτή είναι η πρόσφατη ανάρτηση του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων, που ακόμη αναζητεί μόνιμο χώρο. Καθημερινά 10.00-15.00 ο κ. Λεωνίδας, η ευγενική φιγούρα που κοσμεί τον χώρο υποδέχεται τον κόσμο που επιθυμεί να αφήσει ή να αγοράσει βιβλία, ενώ για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο όλα τα βιβλία πωλούνται στην τιμή των 2 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  "Παράγων λαγός" του Άντι Τουομάϊνεν κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Έχουν περάσει κάμποσοι μήνες απ’ όταν ο κ. Λεωνίδας Κουρσούμης, μαζί με δύο φίλους του, άστεγοι και οι τρεις, ζήτησαν, με μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, την αλληλεγγύη του κόσμου, ώστε να δημιουργήσουν το Παλιοβιβλιοπωλείο των αστέγων και να τα πουλάνε με λίγα ευρώ για τα προς το ζην. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το Παλαιοβιβλιοπωλείο κοσμεί τον αριθμό 132 της Πειραιώς, με στοίβες βιβλίων στους πάγκους και χιλιάδες ιστορίες έτοιμες να ξεπηδήσουν και να φωλιάσουν στα ράφια των σπιτιών.

Δείτε ακόμα:  "Ηλέκτρα" του Ευριπίδη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

thepressproject.gr