Το παραμυθένιο σπίτι του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά (φωτό)

Στο Νέο Βουτζά μένουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη από τις πρώτες κιόλας μέρες της συγκατοίκησής τους. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην εξοχή,

…λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας έχοντας κοντά τους τη θάλασσα. Μένοντας σε μία τόσο ωραίο περιοχή έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν καταπράσινο κήπο και ένα κοτέτσι, όπου ο Σάκης φροντίζει τις κότες του. Λατρεύουν τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή.

Η Κάτια Ζυγούλη έχει πολλούς ρόλους. Είναι μητέρα, σύζυγος, μοντέλο, φίλη. Η ίδια μιλάει σπάνια για την οικογενειακή της ευτυχία και τα προσωπικά της ζητήματα, ωστόσο όταν έχει κάτι όμορφο και ουσιαστικό να πει, θα το κάνει.

Δείτε ακόμα:  Έχετε δει το «παλάτι» της Ρούλας Κορομηλά - Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της

Από το 2004. Ήταν άλλο χρώμα τότε. την τελευταία δεκαετία, άλλαξε. Η μονοκατοικία τους έχει ένα ροζ σομόν χρώμα και όπως έχουμε δει και σε φωτογραφίες, διαθέτει και πισίνα. Επίσης, έχουμε δει τη μεγάλη βιβλιοθήκη τους γεμάτη βιβλία και την κουζίνα τους, όπου μοιάζει με vintage και κυμαίνεται σε παλ αποχρώσεις. Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Σάκης και η Κάτια στο Instagram, βλέπουμε ότι παντού υπάρχουν παιδικά παιχνίδια και βιβλία. Το στυλ είναι country με το πράσινο, το ροδακινί και το λευκό να κυριαρχούν, ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι στο χρώμα του ξύλου.

Δείτε ακόμα:  Πόπη Τσαπανίδου: Αντί να προσέχουμε για να έχουμε, ανοίγουμε και περιμένουμε τον κορονοϊό

Πηγή: freegossip.gr