Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών: Τι απέγινε ο σκύλος «δολοφόνος» που σκότωσε βρέφος δύο μηνών

Ο λόγος φυσικά για τη Βαλέρια, το σκύλο ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του θύματος, πήρε τη ζωή από το βρέφος δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Ωστόσο, η πενταμελής επιτροπή του δήμου Γλυκών Νερών (σ.σ. η περιοχή ανήκει στον Δήμο Παιανίας) απεφάνθη πως ο σκύλος δεν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Επίσης, η Ελίνα Λουκά που αποτελεί μέλος της πενταμελούς επιτροπής, προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook. Εκεί, αναφέρει τα στοιχεία που αποκόμισε από την εμπειρία της με τη Βαλέρια.

Δείτε ακόμα:  Σύλλογος Μακρηνών - Λιβισιανών: Hμίφως και εγκατάλειψη στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης

Αναλυτικότερα:

Όσα ανέφερε, η Ελίνα Λουκά, στο Facebook
«Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου. Απόψε θα συστήσω και σε εσάς τη Βαλέρια. Το περιβόητο ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών που είχα την τύχη -ή μήπως την ατυχία- να συναντήσω σε εκείνη την ηρωική έξοδό της από το σπίτι που έζησε για οκτώ χρόνια. Από το μέρος που εκδιώχθηκε, χαραχτηριζόμενη ως δολοφόνος ενός βρέφους.
Είχα την τύχη- ή την ατυχία- να μπορώ τους τρεις μήνες που μεσολάβησαν, να είμαι πλάι της και να προσπαθώ να της δώσω μια ευκαιρία ζωής. Δύσκολο. Και ψύχοφθορο. Και δυσβάσταχτο. Όμως είμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Το ζώο κατασχέθηκε πρόσφατα από την οικογένειά του και παραδόθηκε στο δήμο στου οποίου την πενταμελή επιτροπή είμαι μέλος.

Δείτε ακόμα:  Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αν. Αττική -Εντυπωσιακές εικόνες από τα σμαραγδένια νερά (βίντεο)

Η Βαλέρια θα αξιολογηθεί σύντομα από ειδική ομάδα εκπαιδευτών και ανάλογα με τα δικά τους πορίσματα θα πορευτούμε. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που τη φιλοξενεί και που φρόντισε να της παρέχει έναν εκπληκτικό φροντιστή, έναν άνθρωπο που τη βοηθά να ξεχάσει την αγωνία της εγκατάλειψης.
Όταν θα έρθει η ώρα της αναζήτησης υιοθεσίας της, σας θέλω όλους κοντά μας. Αρκετή μοναξιά βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Απόψε θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη νίκη στην πρώτη μας μάχη. Ο αγώνας συνεχίζεται, όμως τώρα μπορούμε να τον κάνουμε όλοι μαζί!».

Δείτε ακόμα:  Επιβεβαίωση του irafina.gr - Κανένα κρούσμα κορονοϊού σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Μάκρη

Η φωτογραφία που ανάρτησε, η Ελίνα Λουκά, στο Facebook