Το Πικέρμι γιορτάζει τον Άγιο Χριστόφορο (φωτό)

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Πλήθος κόσμου παρέστη το απόγευμα της Κυριακής στο Πικέρμι, παραμονή του εορτασμού του πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου.

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου έγινε με λαμπρότητα, ο Μέγας Εσπερινός με την συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής, δημοτικών συμβούλων, επισήμων, των δημοτών αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου, το «Δεινοθήριο».

Ιδιαίτερα χρώμα στον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου τα οποία φορώντας παραδοσιακές φορεσιές συμμετείχαν με άγημα κατά την περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους της πόλης.

Δείτε ακόμα:  Δωρεάν Rapid Test αύριο Παρασκευή στον Μαραθώνα

Επίσης έγινε και Αρτοκλασία υπέρ υγείας των πιστών.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς, Αντώνης Παλπατζής, Γιώργος Κοκκόλης και Δήμητρα Τσεβά, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ Απόστολος Σταύρου και Νίκος Καντερές, ο πρόεδρος του Τοπικού Πικερμίου Άρης Μπουράνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Αδαμόπουλος, Σίσσυ Κατσούδα, Μύρων Τσαγκαράκης,  Ξηντάρας και Στέφου, οι τοπικοί σύμβουλοι Κλαίρη Λιάβα και Άγγελος Χοβαρδάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Κωνστ. Φούκας, ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου κ. Ξηντάρας, ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Κάρλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μπατάλης, Σακκάς και Στέφος, ο κ. Γ. Ξουρίκης και Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη από τον Σύλλογο “Ενότητα” Διασταύρωσης Ραφήνας, ο πρ. Νομάρχης Λ. Κουρής και πλήθος πιστών.