Το “Σουβλάκι του Μάριου”: Σαν τα παλιά κλασσικά ψητοπωλεία

Mε… όπλα την πείρα με πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των ψητοπωλείων, την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, εμείς στο «Σουβλάκι του Μάριου» δίνουμε καθημερινό αγώνα για την άριστη εξυπηρέτηση της εκλεκτής πελατείας μας.

«Πονηρές» πεντανόστιμες μαρινάδες με αρωματικά και μπαχαρικά, προετοιμάζουν τα ψητά μας πριν τα υποδεχτεί η παραδοσιακή με κάρβουνα ψησταριά μας, για να αποκτήσουν έτσι μοναδική γεύση που θυμίζει παλιό κλασσικό ψητοπωλείο, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας.

Όλα στα κάρβουνα
Καθημερινά από νωρίς το πρωί, το έμπειρο προσωπικό μας, ανάβει φωτιά και ετοιμάζει τα κάρβουνα, πάνω στα οποία θα ψηθούν όλα τα εκλεκτά κρεατικά μας, αλλά και οι πίτες μας, απλές ή ολικής άλεσης. Κλασσικό, παραδοσιακό ψήσιμο στα κάρβουνα, για ξεχωριστή γεύση και νοστιμιά…

Δωρεάν διανομή 11:00 έως 01:00 μετά τα μεσάνυχτα
Αρκεί ένα τηλεφώνημά σας, και το φαγητό σας έρχεται σε χρόνο «μηδέν» στον χώρο σας, ζεστό και λαχταριστό, ακριβώς όπως το προτιμάτε.

Το σουβλάκι του Μάριου συνεχίζει τις σούπερ προσφορές εσείς μονάχα πρέπει να διαλέξετε και με ένα τηλέφωνο στο 22940-28436 εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα…