«Το Στέκι»: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε»

Εδώ και δύο μήνες περίπου το «Στέκι» το γνωστό ψητοπωλείο στην πάνω πλατεία Ραφήνας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και όλο αυτό το διάστημα δίνει τις εξετάσεις του στον κόσμο που δείχνει την προτίμησή του στο μαγαζί.

Σύμφωνα με τον κ. Στέργιο, ο οποίος έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του ότι θα κάνει πάλι το «Στέκι» σημείο αναφοράς στη Ραφήνα: «το πρώτο δείγμα γραφής είναι θετικό».

Ο κόσμος σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Στέργιου δείχνει να εμπιστεύεται το μαγαζί, ενώ πολλά είναι τα καλά λόγια και οι ενθαρρυντικές κριτικές για την ποιότητα, το σέρβις και την φιλική εξυπηρέτηση. Γι αυτό και οι υπεύθυνοι του ψητοπωλείου θέλουν να απευθύνουν μέσα από το irafina.gr «ένα μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους τους ραφηνιώτες και τις ραφηνιώτισες που εμπιστεύονται και έχουν βάλει πρώτο στην προτίμησή τους το «Στέκι».

Όπως είπε ο κ. Στέργιος «μετά το διάστημα της προσαρμογής και τις πρώτες αλλαγές που κάναμε, το καλοκαίρι ετοιμάζουμε κι άλλες εκπλήξεις για την εκλεκτή πελατεία μας. Καθημερινά γίνονται βελτιωτικές κινήσεις και κοιτάμε πως να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον πελάτη με γευστικά προϊόντα».

Διαβάστε επίσης