Το τραύμα από τον βιασμό της στην Ελλάδα οδήγησε σε αυτοκτονία 26χρονη Βρετανίδα

Εννέα χρόνια μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, 26χρονη Βρετανίδα αυτοκτόνησε στο σπίτι της στο Λούτον και η μαρτυρία του προσωπικού γιατρού της στρέφει την προσοχή στη χώρα μας, καθώς έκανε λόγο για ψυχική καταρράκωσή της ύστερα από βιασμό.

Η Γκάλαχερ βρέθηκε απαγχωνισμένη στο σπίτι της τον περασμένο Οκτώβριο. Οι γονείς της, συντετριμμένοι, έκαναν διαδικτυακό έρανο προκειμένου να συγκεντρώσουν τα χρήματα για την κηδεία της.

Χθες η ακροαματική διαδικασία στη δικαστική αίθουσα του Bedfordshire Coroners’ Court στο Λούτον, κατά την οποία εξετάζονται οι συνθήκες του θανάτου της Γκάλαχερ με βάση την έκθεση του ιατροδικαστή, επικεντρώθηκε στην κατάθεση του γιατρού της.

Δείτε ακόμα:  Μετεωρίτης «έσκισε» τον ουρανό της Αττικής και έκανε τη νύχτα μέρα - Ορατός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (φωτό & βίντεο)

Ο παθολόγος, σύμφωνα με την «Daily Mail», κατέθεσε ότι, όταν η Γκάλαχερ τον επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, του ανέφερε ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες, διότι στα 17 της βιάστηκε κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών της στην Ελλάδα. Ο γιατρός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά επισήμανε ότι λίγα χρόνια αργότερα, το 2015, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Από το ιατρικό ιστορικό της προέκυψε ότι στην εφηβεία της η Γκάλαχερ έπασχε από ανορεξία και κινδύνεψε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο περιστατικό: Τσακώθηκαν για ένα οικόπεδο και της πέταξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι!

newsbreak.gr