Το υπέρογκο ποσό που πήρε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε αμερικανική ταινία

“Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ”, εξομολογείται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία Summer Lovers, τη δεκαετία του ’80. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως είχε λάβει έναν υπέρογκο μισθό και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι.

Δείτε ακόμα:  Ανδρονίκη Αβδελιώτη: Σοκάρει η ηθοποιός για γνωστό σκηνοθέτη -“Ήξερα τα αίσχη σου, αλλά ότι άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια, δεν το φανταζόμουν”

Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί κια μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε ακόμα:  Καινούργιου σε Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»

zappit.gr