Τοπική αγορά: Kλείνει κι άλλο μαγαζί στη Ραφήνα!


Άλλη μια δυσάρεστη είδηση όσον αφορά την τοπική αγορά της Ραφήνας, είχαμε σήμερα. Το Happy Kids, η αγαπημένη παιχνιδογωνιά στο κέντρο της Ραφήνας κατεβάζει ρολά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που μας έστειλε σήμερα το πρωί.


Είναι αλήθεια πως όταν κλείνει ένα μαγαζί, δεν χάνει μόνο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, χάνουν όλοι και σίγουρα χάνει η τοπική αγορά. Πόσο μάλλον όταν φεύγει ένας επιχειρηματίας που είναι σωστός επαγγελματίας και ήρθε με διάθεση να επενδύσει κάποια χρήματα στην περιοχή. Ποιος φταίει γι αυτό, που το μαγαζί δεν “περπάτησε” είναι άλλη ιστορία.

“Το happy kids σας αποχαιρετά κρατώντας σφιχτά τις ομορφότερες αναμνήσεις. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας και ίσως κάπου, κάποια στιγμή να ανοίξουμε ξανά μαζί ένα νέο κεφάλαιο”…. αναφέρει στην ανακοίνωσή του, μια και αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο λειτουργίας του, μετά από δύο χρόνια ζωής.

Για να δούμε τι άλλο θα ακολουθήσει μια και μετά το καλοκαίρι είναι μια περίοδος αναθεώρησης και ανασύνταξης για όλα τα μαγαζιά αφού έρχεται ο χειμώνας. Και ειδικά στη Ραφήνα είναι βαρύς, πολύ βαρύς…