Τραγικό! Χωρίς ρεύμα για 3η μέρα περιοχές σε Ραφήνα, Πικέρμι, Ν. Μάκρη και Μαραθώνα!


Παρά το γεγονός ότι τα πολλές από τις βλάβες είχαν επιδιορθωθεί μέχρι αργά χθες το βράδυ, εντούτοις κάποιες περιοχές σε Ραφήνα, Πικέρμι, Νέα Μάκρη και Μαραθώνα συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι στο irafina.gr, για περίπου 36 ώρες χωρίς ρεύμα βρίσκονται σπίτια στα Περιβολάκια Ραφήνας, στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, στις ορεινές περιοχές του Πικερμίου, στο Ζούμπερι, στη Νέα Μάκρη, στο Γραμματικό και στον Μαραθώνα

Οι περιοχές με τις περισσότερες βλάβες ήταν Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, αν και μέχρι χθες είχε επανηλεκτροδοτηθεί το 95% των περιοχών.

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό! Ξεκίνησαν στη Ραφήνα οι γεωτρήσεις για την οριστική χάραξη της Αττικής Οδού & του Προαστιακού! (φωτό)

Τα πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα.

Σύμφωνα με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, οι εργασίες συνεχίζονται, αλλά η πλήρης αποκατάσταση θα καθυστερήσει, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Επίσης, μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς, καταγράφονται στις εξής περιοχές:

– Αγία Παρασκευή

– Παπάγος

– Χολαργός

– Μαρούσι

Δείτε ακόμα:  Δεκατρείς προσλήψεις στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου - Δείτε εδώ τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά

– Χαλάνδρι

Εκτός από τα προβλήματα στο δίκτυο διανομής, και σήμερα για μία ακόμη ημέρα αναμένεται να εκδηλωθεί στο σύστημα ηλεκτρισμού αυξημένη ζήτηση, με αποτέλεσμα να επιστρατεύεται σχεδόν το σύνολο του παραγωγικού δυναμικού για την κάλυψη των αναγκών.