Τραγωδία με 56χρονο – Κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα (φωτό)

Ένας άντρας, περίπου 56 ετών έχασε τη ζωή του στην είσοδο του χωριού Μαγούλα.

Ήταν χειριστής φορτηγού με ανυψωτικό γερανό, ο οποίος κατά κίνηση που έκανε, ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου Πύργου όπου διακομίσθηκε ο 56χρονος κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε φτάσει στο σημείο μαζί με δύο άλλα άτομα με φορτηγό που έφερε ανυψωτικό γερανό για να μεταφορτώσουν μηχανήματα από άλλο φορτηγό.

Δείτε ακόμα:  Συγκινεί η αδερφή του Θύμιου: «Φοβάμαι μήπως τον έχουν φάει ή έχει αυτοκτονήσει»

Δυστυχώς κανείς δεν πρόσεξε πως έκαναν όλη τη διαδικασία κάτω από τα καλώδια της μέσης τάσης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ. Έτσι μόλις σήκωσε με το χειριστήριο τη μπούμα αυτή ακούμπησε στα καλώδια και το ηλεκτρικό ρεύμα κεραυνοβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Σωριάστηκε στο έδαφος και όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Απομακρύνθηκαν άμεσα καθώς θα μπορούσε να υπάρξει κίνδυνος και για τους ίδιους.

Κλήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Πυροσβεστκή Υπηρεσία και κυρίως η ΔΕΗ που διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο δίκτυο προκειμένου με ασφάλεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ να προσεγγίσουν.

Δείτε ακόμα:  Αδελφή Θύμιου: «Φοβάμαι μήπως τον έχουν σκοτώσει»

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ στη διαδρομή έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.

Στο χώρο της τραγωδίας, οι δύο άνθρωποι που ήταν μαζί του σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να περιγράψουν καλά – καλά τι είχε συμβεί.

ilialive.gr