Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή!

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, τέταρτη ημέρα ερευνών από τα σωστικά συνεργεία, ο 87χρονος από τα Λεχαινά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί, όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός δίπλα σε υπό κατασκευή συσκευαστήριο, στα Λεχαινά. Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει αστυνομική δύναμη.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, όταν άργησε να επιστρέψει σπίτι του, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα, από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες υλοποιούν έρευνες σε μια μεγάλη ακτίνα και στα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται ο ηλικιωμένος άνδρας.

Μεγάλη κινητοποίηση ωστόσο υπάρχει και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολίτες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, έχουν κοινοποιήσει τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 87χρονου, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση εξαφάνισης, καθώς οι πληροφορίες που έχουν οι αρχές είναι λιγοστές, ενώ το έργο δυσχεραίνουν και οι καιρικές συνθήκες εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.