Τρελό κέφι με Ιωάννα Λεγάκη στο Πανηγύρι της Διασταύρωσης Ραφήνας (φωτό & βίντεο)


Η διασκέδαση «χτύπησε» κόκκινο και φέτος στο πανηγύρι προς τιμή της εκκλησίας της Αναλήψεως, στο παλιό γήπεδο της Ραφήνας.


Εκεί ήταν όλη το ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας, που μαζί με την συνδρομή του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ, διοργάνωσαν για 18η συνεχόμενη  χρονιά το πανηγύρι, με τον Πρόεδρος Χρήστο Παπακωνσταντίνου, τον Σπύρο και τον Μιχάλη Λουκάτο, τον Μπ. Μπήλιο, τους Κώστα και Χρήστο Μυτιληναίο, τον Γιώργο Παπαδουκάκη και τα άλλα παιδιά, με την συνδρομής πολλών φίλων όπως του Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Δημήτρη Κατσουλάκη, να συμμετέχουν από νωρίς από το ψήσιμο, στο ταμείο, στην υποδοχή του κόσμου, μέχρι και στο σερβίρισμα!

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή στο πιο επιτυχημένο πανηγύρι του Δήμου μας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, και τον Δήμο για την βοήθεια του για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής. Αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη χρονιά που είχε τόσο η ανδρική ομάδα, η οποία συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όσο και στις Ακαδημίες, αφού οι Νέοι θα αγωνιστούν στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ, ενώ οι Παίδες στον τελικό του Κυπέλλου, και θα διεκδικήσουν να φέρουν ακόμα δύο τρόπαια για τους «Λιγνιτωρύχους».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε για έναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγελος Μπουρνούς (αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα ανέφερε μπορείτε να δείτε ΕΔΩ).

Στην συνέχεια το γλέντι άναψε για τα καλά, όταν στην πίστα ανέβηκε η Ιωάννα Λεγάκη, η οποία τραγούδησε όλες τις γνωστές της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Παρόντες εκτός των παραπάνω, μεταξύ άλλων ήταν, ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Παναγιώτης Καλφαντής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βουδούρης, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές, , ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας» Δαμιανός Φαφούτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βαϊος Γερεντές, ο πρόεδρος του Τοπικού Πικερμίου Αριστ. Μπουράνης, ο τ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, από τον Σύλλογο Τριγλιανών ο Πρόεδρος Γιώργος Κικής, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Προφήτη Ηλία» Ραφήνας Ευάγγελος Συρεγγέλας, ο ερευνητής της τοπικής ιστορίας Δημήτρης Μακρής, από την Τριγλία Ραφήνας οι Κ. Κοζής, Ανδρ. Ντερινής, ο Νικ. Αντωνιάδης μετά της συζύγου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Δημήτρης Κατσουλάκης, ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας Σταύρος Ηλιόπουλος, ο βοηθός του Αντώνης Αργυρίου, η Ματίνα Σκουλαρίκη, από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας – Πικερμίου ο Βασίλης Κολλάρος και η Φανή Ψαθά και πλήθος κόσμου .


Διαβάστε επίσης