Τριγλία Ραφήνας: Στο προσκήνιο η επόμενη μέρα – Τι σχεδιάζεται

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για τη σεζόν 2021-2022 και την ολιγοήμερη παύση για την απαιτούμενη περισυλλογή, παίρνουν σιγά σιγά… μπρος οι μηχανές στην Τριγλία Ραφήνας.

Για χθες, μάλιστα, ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου γινόντουσαν  οι πρώτες συζητήσεις για το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κληθεί να παραμείνει πρωταγωνίστρια δύναμη στην Ανατολική Αττική και να φέρει εις πέρας τους στόχους.

Ένα ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το ακριβές διοικητικό σχήμα με το οποίο θα πορευθούν οι κιτρινόμαυροι, μια και δεν προβλέπεται για φέτος εκλογική διαδικασία, ενώ σειρά θα πάρουν τα θέματα που άπτονται του αγωνιστικού, προεξάρχοντος εκείνου της τεχνικής ηγεσίας.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με το κίνητρο της Λιντς, σκοράρουν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Με το πέρας μίας διετούς συνεργασίας, από την οποία προέκυψε μία δυνατή ομάδα, που κέρδισε το χειροκρότημα των αντιπάλων, ο Γιώργος Παπακωστούλης έχει παραδώσει την έκθεσή του στον πρόεδρο Γιώργο Χαχολάκη με τα πεπραγμένα της σεζόν και, πλέον, αμφότερες οι πλευρές έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα.

soccerlive.gr