Τριγλία: Τι πρέπει να κάνετε για να προπονηθείτε

Σε συνέχεια της ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, καθώς και της συνάντησης που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου κ. Λουκάτο, οι προπονήσεις των αθλητών των ερασιτεχνικών συλλόγων, μπορούν να ξεκινήσουν, με αυστηρές όμως και απαραίτητες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα οι αθλητές γεννηθέντες από το 2007 και μεγαλύτεροι, μπορούν να προπονηθούν αφού όμως θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και θα παραδώσουν κατά την πρώτη προπόνηση την φόρμα ιατρικής βεβαίωσης καθώς και το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών.

Δείτε ακόμα:  "Τυφώνας" ο Παλληνιακός, 4-0 τη Μάχη Μαραθώνα!

Χωρίς αυτά τα έγγραφα απαγορεύεται αυστηρά να εισέρχεται κάποιος στο γήπεδο.

Τα ανωτέρω έντυπα θα μπορέσετε να τα βρείτε και να τα εκτυπώσετε στα παρακάτω link
https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v3.pdf
https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

Οι προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας βάσει οδηγίας θα έχουν διάρκεια μίας ώρας έκαστη και εξυπακούεται ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Πριν την προπόνηση κάθε αθλητής θα θερμομετρείται και τα αποδυτήρια θα είναι κλειδωμένα.
Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου, ανάλογα βέβαια με την δήλωση συμμετοχής σε αυτές των αθλητών.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Δε θα πέσουν εύκολα

Παρακαλούνται θερμά οι αθλητές να δηλώσουν την πρόθεση τους εάν θέλουν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις είτε στους εφόρους των τμημάτων, είτε στον τεχνικό διευθυντή κ. Κρικέλη στο τηλ. 6977-863659, στην γραμματέα κα Χριστίνα στο τηλ. 6982-509144, είτε στον κ. Κοζή Κώστα στο τηλ. 6944-433132.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ