Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα: Στο Παίδων δύο παιδιά – Δίωξη στην οδηγό

Στο Παίδων παραμένουν δύο παιδιά από τα πέντε που τραυματίστηκαν στη σύγκρουση του σχολικού λεωφορείου με διερχόμενο ΙΧ που παραβίασε «στοπ». Τα παιδάκια ηλικίας από 2 έως 6 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά ευτυχώς. Ωστόσο, δύο εξ αυτών, κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνουν το βράδυ στο Παίδων κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Το ένα κοριτσάκι 3 ετών και το άλλο αγοράκι 4, αντίστοιχα, νοσηλεύονται με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ένα από τα παιδάκια που επέβαινε στο ΙΧ με τη μητέρα τους που προκάλεσε το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Ανακοίνωση για την ορθή χρήση των μηχανισμών πρόσβασης ΑμεΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η τροχαία, η γυναίκα με το τζιπ φέρεται να παραβίασε το «στοπ» και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν το είδε. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι γίνονται συχνά ατυχήματα, καθώς κάθε εβδομάδα γίνονται μάρτυρες ενός τουλάχιστον ατυχήματος.

Μιλώντας στο Open TV ο πατέρας της τρίχρονης που νοσηλεύεται, Κώστας Τσουκαλάς είπε ότι «Το παιδί είναι καλά, προληπτικά έμεινε μέσα. Το τραύμα φαινόταν βαθύ, αλλά όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Ευτυχώς και τα υπόλοιπα παιδάκια είναι καλά. Η Τροχαία μας ενημέρωσε, ζήτησε καταθέσεις και η εικόνα είναι αυτή που έχουμε από τις Αρχές. Δηλαδή ότι υπήρξε παραβίαση από το άλλο όχημα. Τα παιδιά ευτυχώς φορούσαν ζώνες».

Δείτε ακόμα:  Πότε ξεκινούν οι δημοπρατήσεις για την επέκταση του Προαστιακού προς Ραφήνα & Λαύριο

Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος της γυναίκας οδηγού, σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του ΚΟΚ.

ethnos.gr