Τρολάρισμα στο χιόνι για τις Άγριες Μέλισσες – Οι ηθοποιοί διασκέδασαν πριν τις δραματικές εξελίξεις

Ο Κωνσταντής σε κίνδυνο και ο Δούκας σε ανοιχτό πόλεμο με τον Ακύλα. Μέχρι να δούμε αυτές τις εξελίξεις, οι ηθοποιοί το έριξαν στον χιονοπόλεμο.

Μυστικά σχέδια και συνομωσίες και πάλι στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, αλλά και λαχτάρες καθώς ο αγαπημένος μας Κωνσταντής θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του. Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, σήμερα στο παγωμένο λόγω θερμοκρασίας Διαφάνι, οι ηθοποιοί το έριξαν στο τραγούδι και από ορισμένους είχαμε και λίγη…γκρίνια για τις σημερινές δύσκολες συνθήκες στη μετακίνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Χιόνια στο καμπαναριό

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Δείτε live τον τελικό (video)

Το σημερινό σκηνικό φυσικά και θυμίζει Χριστούγεννα και έτσι οι ηθοποιοί μας, δηλαδή η Αμαλία Καβάλη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο Δημήτρης Πλειώνης και ο…φαντάρος (με το κοστούμι του ρόλου του) Γιάννης Βασιλώτος το έριξαν στο τραγούδι με το «Χιόνια στο καμπαναριό…θα αποκλειστούμε εδώ», αλλά δεν άντεξαν και για πολύ λόγω του ψύχους και κλείστηκαν ξανά μέσα στο στούντιο ΚΑΠΠΑ όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Δύσκολα κατάφεραν οι ηθοποιοί που είχαν σήμερα γύρισμα, όπως και τα μέλη της παραγωγής να φτάσουν μέχρι τα Σπάτα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Οι φανατικοί μηχανόβιοι όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, λόγω του κρύου αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για να φτάσουν έγκαιρα και κυρίως ζεστοί. Μόνο που ο Δημήτρης άρχιζε να βγάζει φωτογραφίες το χιονισμένο τοπίο που τον μάγεψε με αποτέλεσμα ο…γκρινιάρης συνεπιβάτης του Γιάννης Βασιλώτος να του κάνει παρατήρηση!

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κορινθίου: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, υπάρχουν κοριτσάκια που θέλουν να καταγγείλουν»

queen.gr