Τρόμος για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου που μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό…»!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ με τον μεγάλο της γιο, τον Φίλιππο και το ζεύγος Βασάλο-Βαλαβάνη.

Εκεί, η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε μια εφιαλτική ημέρα καθώς άκουσε τις σειρήνες πόλεμου και τότε βίωσε ίσως την πιο τρομακτική ημέρα της ζωής της…

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από instastories και είπε χαρακτηριστικά:

«Ακούσαμε σειρήνες πολέμου όταν ξυπνήσαμε. Ήταν αρκετά τρομακτικό και αναστατωθήκαμε. Φύγαμε για Ιερουσαλήμ και πετούσαν αεροπλάνα από πάνω. Απ’ ότι άκουσα γίνονταν επεισόδια και εκεί, δηλαδή προσπάθειες για εκτόξευση ρουκετών. Γενικά όμως επικρατούσε ηρεμία στους δρόμους πέρα από τις σειρήνες το πρωί που πρέπει να έγινε κάτι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο.

Τώρα είμαστε πάλι στο Τελ Αβίβ και φεύγουμε το απόγευμα. Το ξενοδοχείο άφησε σημείωμα που έλεγε ότι αν ξανά ακούσουμε σειρήνες πολέμου θα πρέπει να κατέβουμε στο -1 που είναι το καταφύγιο τους. Ήταν ότι πιο τρομακτικό έχω ζήσει…». Σίσσυ Χρηστίδου: Είδαμε το σπίτι της στην Πεντέλη και μας… έπεσε το σαγόνι! Έχει κήπο με γκαζόν!

Ευτυχώς όμως η κατάληξη για την παρουσιάστρια ήταν ευχάριστη, αφού γύρισαν όλοι σώοι και αβλαβείς.

youweekly.gr