Τσάκας- Πρόδρομος: Πώς είναι σήμερα οι κουμπάροι του Big Brother

Το Big Brother του 2001 τον ΑΝΤ1, το πρώτο ever riality της ελληνικής τηλεόρασης παραμένει χαραγμένο στη μνήμη μας ακόμα και 21 χρόνια αργότερα.

Τον Σεπτέμβριο του 2001 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Big Brother.

Το Big Brother, αποτέλεσε το πρώτο χρονολογικά ριάλιτι του είδους του και από την πρώτη ημέρα της προβολής του, το Big Brother, στον ΑΝΤ1, σημείωσε πολύ υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας ακόμη την πρωτοχρονιά του 2002, το 80%, ποσοστό τηλεθέασης που ξεπέρασε ακόμη και την τηλεθέαση της Λάμψης, της μακροβιότερης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, η οποία στην πρεμιέρα της το 1991, είχε καταγράψει 62%.

Όλοι οι γνήσιοι boomers και όχι μόνο, θυμόμαστε εκείνη την αλλαγή του χρόνου, από το 2001 στο 2002, με βασικό στοιχείο το πού θα πάνε τα λεφτά;

Τσάκας και Πρόδρομος, Πρόδρομος και Τσάκας, ήταν οι δύο κουμπάροι του ριάλιτι και οι δύο finalists του τελικού.

Ο Βεροιώτης Τσάκας, κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης, κατάφερε και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ από τον Πρόδρομο Καθηνιώτη ύστερα από 113 ημέρες εγκλεισμού

Ο Γιώργος «Τσάκας» στα 21 χρόνια που πέρασαν είχε μια θυελλώδη προσωπική ζωή και ζει πια στη Γερμανία, όπου και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Τσάκας έφυγε μετανάστης λόγω κρίσης και διατηρεί εκεί και έναν δεσμό.

Από την άλλη, ο «κουμπάρος» του Πρόδρομος Καθηνιώτης, τα καλοκαίρια ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στη Σκόπελο και τον χειμώνα διαμένει στον Βόλο με την οικογένειά του.

Οι φήμες ήθελαν τους δύο κουμπάρους, να επιστρέφουν στο Big Brother ως guests πριν δύο χρόνια κάτι που δεν έγινε ποτέ. Κάτι άλλο που δεν έγινε ήταν η κουμπαριά ανάμεσα στους δύο πάλαι ποτέ φίλους, με τον Πρόδρομο να παραδέχεται πως κράτησε την φιλία του με τον Γιώργο μέχρι το 2010 και μετά χάθηκαν.

Η νέα ζωή του Τσάκα:

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα «Political» και μίλησε για την δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα με σκληρά λόγια:

«Καταστράφηκα από εκείνη. Με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη. Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ. Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» πρόσθεσε.».

Όσο για την νέα του σύντροφο, Μαρίνα Κοβουσιάδη, ο Τσάκας αποκάλυψε:

«Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

Όσο για τον Πρόδρομο, παραμένει παντρεμένος με την αγαπημένη του Αλέκα, παραμένει ερωτευμένος με την Σκόπελο και είναι πια 52 ετών.

queen.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.