Τσιμουδιά για την «ταμπακιέρα» από τη Νανά! Έπεσε απ’ τα σύννεφα μόνο για την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και την προφυλάκιση του Μένιου. Κατά τ’ άλλα, είναι… απλώς Κυριακή

Δίχως να κάνει την παραμικρή αναφορά στα σοβαρότατα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται ο προφυλακισμένος, πρώην στενότατος συνεργάτης του Φουρθιώτη, η Νανά Παλαιτσάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα, παρότι τα τελευταία πολλά χρόνια υπήρξε το τηλεοπτικό του ήμισυ και εσχάτως, εκτός από συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του στο Epsilon και εκδότρια της εφημερίδας του «Αποκαλυπτικά».

Εντύπωση δε προκάλεσε το ότι, πιο πολύ απ’ όλα έδειξε… σοκαρισμένη με την πλαστή δημοσιογραφική του ταυτότητα και με την προφυλάκισή του! Για όλα τα άλλα, τσιμουδιά.

Τι είπε, λοιπόν, η δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος στενή συνεργάτης του – που κυκλοφόρησε και το νέο της βιβλίο το οποίο παράλληλα διαφημίζει – για τις τελευταίες εξελίξεις με τον αμφιλεγόμενο τηλεπαρουσιαστή;

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν Γίνεται», πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα υγείας με τα οποία και πάλι δικαιολόγησε τη συνεργασία της μαζί του, αλλά και την παραίτησή της λίγες μέρες πριν σκάσει η πρώτη βόμβα, η Νανά δήλωσε ότι… έπεσε από τα σύννεφα!

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Θρήνος στο Διαφάνι στις αρχές του τρίτου κύκλου

Δυο φορές μάλιστα. Αρχικά όταν αποκαλύφθηκε η απάτη με τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και στη συνέχεια με την προφυλάκισή του για τις υπόλοιπες υποθέσεις. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως και βλακώδη τη συμπεριφορά του σε αποστροφή του λόγου της!

«Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος αν πληρώνεις νοίκι, αν έχεις δάνεια, αν έχεις ΔΕΚΟ…», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου με τον αγώνα της να γίνει μητέρα. Οι εξωσωματικές, η αναμονή και η στήριξη του συζύγου της Βύρωνα Βασιλειάδη

Να θυμίσουμε πως συνηθίζει τελευταία να επικαλείται τα προβλήματα υγείας της και την ασφαλιστική κάλυψη που της παρείχε ο Φουρθιώτης για να μπορεί να τα αντιμετωπίζει. Η ίδια αναφέρεται σε αυτά τα προσωπικά της δεδομένα και ουδείς άλλος. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί, φαίνεται πως «κόλλησε» από τον Μένιο και τελευταία μιλά συνεχώς για τα προσωπικά δεδομένα όταν εκείνη θεωρεί ότι παραβιάζονται.

Ασθενής μνήμη; Οι τρεις μήνες που ήταν χρόνια…

Να στηλιτεύσουμε ακόμη την αναφορά της ότι, με τον Φουρθιώτη συνεργάστηκε τρεις μήνες όταν όλοι γνωρίζουμε ότι συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στις εκπομπές του. Η Νανά βρισκόταν πάντα δίπλα του, έκανε συνεντεύξεις, προσπαθούσε να τον βγάζει από τη δύσκολη θέση.

«Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτηκε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Άνεργη.

Δείτε ακόμα:  Παραμένει στη φυλακή! Απορρίφθηκε η προσφυγή του Φουρθιώτη

Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Παλαιτσάκη η οποία, επίσης να θυμίσουμε πως, είναι εκείνη που είχε στείλει επιστολή με αποδέκτες από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Πρωθυπουργό όπου ομολογούσε πως η εκπομπή του Μένιου γινόταν σε άμεση συνεργασία με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη για το ποια θέματα και ποια πρόσωπα θα παίξουν! Κατά τ’ άλλα, έπεσε απ’ τα σύννεφα…

Δες το βίντεο για του λόγου το αληθές:

patkiout.gr