Τσιώλης: «Δέθηκα με τα Σπάτα και τα αγάπησα»

Προπονητής του Αήττητου Σπάτων θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ο Βαγγέλης Τσιώλης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του την Τετάρτη (8/7).

Ο νεαρός τεχνικός μετά την ανανέωση έκανε και δηλώσεις εκφράζοντας την αγάπη που νιώθει για τα Σπάτα καθώς αν και δεν είναι από την περιοχή, δέθηκε μαζί της και την αγάπησε.

Αναφορικά με το ότι θα συνεχίσει στον πάγκο του Αήττητου, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Αλέξανδρο Κουκά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση και τόνισε ότι είναι σημαντικό για έναν προπονητή να ξεκινά μία σεζόν στην ομάδα με την οποία τελείωσε την προηγούμενη.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Δυάδα από την Basket League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσιώλη:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αήττητου Σπάτων και τον κ. Κουκά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξανε στο πρόσωπό μου να είμαι εγώ προπονητής και την νέα σεζόν .

Θεωρώ πως τη χρονιά που πέρασε δουλέψαμε όλοι σκληρά και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς με τον ιδιοκτήτη και για μένα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνω.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Οι απουσίες βγάζουν επιλογή στη Μαδρίτη

Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να ξεκινάει στην ομάδα που τελείωσε τη χρονιά. Μπορεί να σχεδιάσει, να οργανώσει και να αξιολογήσει καλύτερα την επόμενη μέρα.

Τέλος θέλω να αναφέρω πως αν και δεν είμαι από τα Σπάτα δέθηκα και αγάπησα τον σύλλογο και είμαι σίγουρος πως μαζί με τους συνεργάτες μου και τους παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα ξανα τους στόχους της».