Τζεφ Μοντάνα για το περιστατικό στο Ίλιον: «Εγώ ήμουν ο μαθητής με τη φούστα στο σχολείο»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Τζεφ Μοντάνα, με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στο περιστατικό λεκτικής βίας που δέχτηκε ένας μαθητής σε σχολείο στο Ίλιον, επειδή φόρεσε φούστα.
Η Τζεφ Μοντάνα εξομολογήθηκε ότι και εκείνη φορούσε φούστες στο σχολείο και είχε δεχτεί τον δημόσιο χλευασμό για τις ενδυματολογικές της επιλογές.
«Εγώ είμαι αυτό το παιδί, ο μαθητής με τη φούστα είμαι εγώ. Αυτό το παιδί που πήγαινε σχολείο και χλευαζόταν… Είχα μια κολλητή με την οποία λέγαμε να βάλουμε matching outfits, την ίδια φούστα. Φορούσα φούστα από το γυμνάσιο και μιλάμε για άλλες εποχές και σε σχολείο στην Κόρινθο, μια σκληρή επαρχία. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω περάσει και εγώ εύκολα. Οι καθηγητές μου έλεγαν «έχεις φάει ποτέ ξύλο από τον πατέρα σου;» ή «ντροπή της κοινωνίας». Το άκουγα συχνά.
Ο μαθητής με τη φούστα έχει να διαχειριστεί όλον αυτόν τον δημόσιο εξευτελισμό. Ό,τι έχω κάνει στην καριέρα μου, το έχω κάνει με πλήρες αίσθημα συναισθηματικής και κοινωνικής ευθύνης. Δεν έχω πάνω από το κεφάλι μου κανέναν καναλάρχη, ούτε σαμπουάν, εκπροσωπώ τα θύματα. Θα ήθελα να μου δοθεί μια ισοτιμία στον χώρο και τη φωνή μου να πω ότι ο μαθητής με τη φούστα πρέπει να διαχειριστεί το ότι είναι… μαθήτρια και κανείς δεν το λέει μαθήτρια. Η επιλογή στο να είσαι τρανς δεν μπορεί να στερείται σε ένα τρανς άτομα, αυτή είναι η φύση μου. Το έχω περάσει και είχα το βίωμα, οπότε το γνωρίζω. Δεν έχει να κάνει με το σεξ…» τόνισε η Τζεφ Μοντάνα.
Δες το απόσπασμα:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.