Τζένη Μελιτά: «Έχω μανιακή φίλη που μου έλεγε “Μου αρέσει να του μυρίζω τα άπλυτα”»

Με αφορμή θέμα για ένα δύσοσμο λουλούδι που παρουσιαζόταν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο ότι σε μια «μανιακή φίλη» της αρέσει να μυρίζει τα άπλυτα του άντρα της με τον παρουσιαστή να γελάει μεν, αλλά και να προσπερνάει

Την Τρίτη (10/1) η Τζένη Μελιτά έκανε μια μάλλον απρόσμενη αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με αφορμή ένα θέμα που παρουσιαζόταν και αφορούσε ένα δύσοσμο λουλούδι στον Βοτανικό Κήπο της Αδελαΐδας, το οποίο, όμως, προσελκύει μαζικά το κοινό αφού σχηματίζονται ουρές κόσμου. Η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε ότι σε μια φίλη της αρέσει να μυρίζει τα άπλυτα του άντρα της, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να ξεσπάει σε γέλια. «Δεν λένε ότι στους ανθρώπους ότι η μυρωδιά των ορμονών του άντρα μπορεί να προσελκύσει μία γυναίκα; Πρωτόγονα μπορεί να συνέβαινε και στα ζώα συμβαίνει. Υπάρχει ένα άρωμα μιας γνωστής μάρκας που μυρίζει ιδρωτίλα», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η απάντηση της Τζένης Μελιτά ήταν άμεση και επί του θέματος: «Ναι, έχω μια φίλη μανιακή. Το ‘χω συζητήσει αυτό το θέμα. Επί πολύ καιρό μου έλεγε “μου αρέσει να του μυρίζω τα άπλυτα”». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος γέλασε μεν, αλλά μάλλον θέλησε και να το προσπεράσει, ώστε να μην υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες, λέγοντας στην Τζένη Μελιτά «Ε όχι! Πάμε παρακάτω» και προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.