Τζένη Μπαλατσινού: Εγκυμονούσα και εν μέσω καραντίνας μεγαλούργησε με τα φαγητά της (φώτος)

Μπορεί η χώρα να διανύει μια δύσκολη περίοδο, αφού το δεύτερο lockdown είναι πια γεγονός, όμως η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθεί να μην επηρεάζεται απ’ όσα συμβαίνουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έμεινε έγκυος, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Ο Κικίλιας junior αναμένεται να έρθει στη ζωή μέσα στις γιορτές και έτσι να κλείσει το 2020 με τον πιο όμορφο τρόπο για την οικογένεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας μια γεύση από την καθημερινότητά της.

Δείτε ακόμα:  Ξεσπά ο παππούς του Mad Clip για την Αρετή – Εμφανίζεται να διασκεδάζει με σαμπάνιες τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα και… μεγαλούργησε! Η ίδια έφτιαξε ένα λαχταριστό και πλούσιο γεύμα για την οικογένειά της, το οποίο μας έδειξε δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως θα δεις, το μενού της πρώτης μέρας της καραντίνας περιλαμβάνει διάφορες σαλάτες, ντολμαδάκια, πρασόπιτα κ.α. Ακόμα και τώρα, η Τζένη Μπαλατσινού δεν παύει να κάνει υγιεινές διατροφικές επιλογές.