Τζώνυ Θεοδωρίδης: Ευνουχισμός και θανατική ποινή η πρόταση του για τους βιαστές ηθοποιούς

«Αν είχα ακούσει κάτι, ειδικά εγώ που έχω τρεις κόρες, θα τρώγανε πάρα πολύ ξύλο από εμένα»

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού μίλησε ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης και αναφέρθηκε στους συναδέλφους του που βρίσκονται προφυλακισμένοι και κατηγορούνται για υποθέσεις βιασμού και κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ο ηθοποιός δεν «μάσησε» τα λόγια του και πρότεινε ευνουχισμό και θανατική ποινή για όσους προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις. Όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδης και τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε:

«Τον Πέτρο τον ήξερα μέσα από παρέες στις οποίες είχαμε συναντηθεί, αλλά δεν είχα κάποια γνώμη. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, αν δεν έχουν μυαλό, μπορούν να πάθουν πολλά κακά πράγματα. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, τον ξέρω από παλιά, γιατί ήμασταν από πιτσιρικάδες μαζί σε παρέα, ωστόσο δεν γνώριζα καθόλου την προσωπική του ζωή. Αν είχα ακούσει κάτι, ειδικά εγώ που έχω τρεις κόρες, θα τρώγανε πάρα πολύ ξύλο από εμένα. Τώρα για τους εκβιασμούς, τους βιασμούς και τις παρενοχλήσεις, μπορώ να σου πω ότι είμαι ενάντια σε κάθε είδους βία».

Δείτε ακόμα:  Survivor - Απόστολος Ρουβάς: «Ο Άρης Σοϊλέδης έχει στοχοποιηθεί - Ο Καραγκούνιας έχει πει πολλές φορές ψέματα»

Και ανέφερε ποια είναι η τιμωρία που πιστεύει ότι τους αρμόζει: «Η τιμωρία στον βιασμό για εμένα, είναι κόψιμο κανονικά. Ευνουχισμός. Πιστεύω ότι η θανατική ποινή θα ήταν ό,τι καλύτερο να υπήρχε τώρα για ανθρώπους αυτού του είδους. Δεν αξίζει να ζούνε, να υπάρχουνε. Η φυλακή δεν φτάνει, γιατί κάποια στιγμή θα βγεις και θα το ξανά κάνεις. Αν αποδειχτεί ότι οι συγκεκριμένοι έχουν κάνει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούνται, θέλω να έχουν παραδειγματική τιμωρία. Το ποια θα είναι ας το αποφασίσει το δικαστήριο».

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα σταματήσουν τέτοια απαράδεκτα σκηνικά, απάντησε:

«Όχι, δεν θα σταματήσουν. Γι’ αυτό και σου είπα πριν πως αν εγώ του έκοβα τα γεννητικά όργανα αυτουνού του ανθρώπου, ίσως και να σταμάταγαν οι επόμενοι. Ίσως πουν ότι έχω αντιλήψεις που ανήκουν στον μεσαίωνα, αλλά δεν με πειράζει».

 

 

newsbreak.gr