Τζούλια Νόβα: Πώς αντέδρασε στο σχόλιο του Κουτσούμπα για το μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε αναφορά στην περιβόητη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με το σφυροδρέπανο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή και το μοντέλο του απάντησε.

«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω» είπε στον ALPHA η Τζούλια Νόβα και συμπλήρωσε: «δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει, να υποστηρίξει τα δικά του πιστεύω. Εγώ δεν έχω πει κάτι για τα δικά μου». «Σίγουρα δεν είχα να σχολιάσω κάτι αρνητικό περί Σοβιετικής Ένωσης. Σχολίασα κάτι που είχα ζήσει λίγο εγώ, η γενιά της μητέρας και της γιαγιάς μου. Δεν μίλησα για τη δεκαετία του ‘70 και μετά. Κάποιοι θέλανε να το πάρουν διαφορετικά, να το αναπτύξουν για να κάνουν ντόρο και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό», σχολίασε η Τζούλια Νόβα για την μπλούζα.

Το σχόλιο του Δημήτρη Κουτσούμπα

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022 - Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord: "Συγκλονισμένη και χαρούμενη"

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε αναφορά στη φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα μιλώντας από το βήμα του φεστιβάλ. «Είναι μάλιστα τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν τον – πολύτιμο γι αυτούς – χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας:

«Η πολιτική των αστικών κομμάτων, εκτός από πυγμή φανερώνει και φόβο. Υπηρετούν μια τάξη που ξέρει πολύ καλά ότι ο τροχός της ταξικής πάλης δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι μάλιστα τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν τον – πολύτιμο γι αυτούς – χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο, ακριβώς επειδή η νεολαία όλου του κόσμου, ταύτισε τα “θέλω” της με την δική της στάση. Τόσο τους πονάει και τόσο τους φοβίζει ο σοσιαλισμός, η κόκκινη σημαία και το σφυροδρέπανο. Κι αυτό είναι το πιο πολύτιμο όπλο που μπορεί να δώσει δυναμική και προοπτική στον καθημερινό αγώνα. Ο σοσιαλισμός είναι η πραγματική πρόοδος, η κοινωνία στην οποία οι εργαζόμενοι βγαίνουν απ’ το περιθώριο της πολιτικής ζωής και συμμετέχουν ενεργά στη λήψη, στην εφαρμογή και στον έλεγχο των αποφάσεων, γιατί έχουν πλέον την εξουσία στα δικά τους χέρια».

Δείτε ακόμα:  Survivor - Spoiler 15/5: Η οικειοθελής αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα

Υπενθυμίζεται πως η Τζούλια Νόβα είχε δημοσιεύσει στο Instagram στην οποία φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με τα αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ) και το σφυροδρέπανο στο στήθος, είχε προκαλέσει σάλο και πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά, από τους χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα, η ίδια η Τζούλια Νόβα με νεώτερη ανάρτησή της είχε εξηγήσει για ποιο λόγο φόρεσε το συγκεκριμένο μπλουζάκι και πως σκοπός της δεν ήταν να περάσει κάποιο πολιτικό μήνυμα, ούτε να προκαλέσει.

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Δείτε live τον τελικό (video)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

reader.gr