Τζούλια Νόβα: Στιγμές αγωνίας για την εγκυμονούσα και τον σύντροφο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο

Στιγμές αγωνίας βίωσαν η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς βρέθηκαν πολύ κοντά σε φωτιά της Αττικής.

Το αγαπημένο ζευγάρι μένει στον Άγιο Στέφανο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret, η πυρκαγιά έφτασε δίπλα στο σπίτι τους.

«Αρχικά τρομοκρατηθήκαμε την πορεία της φωτιάς στη Ροδόπολη και τον Διόνυσο. Είδαμε τους καπνούς και μας είπαν ότι το μέτωπο μεγάλωνε συνεχώς. Ο σύντροφός μου έχει μία μπυραρία στη Ροδόπολη και η φωτιά ήταν στα 500 μέτρα από το μαγαζί. Αμέσως κινητοποιήθηκε και πήγε να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί, αλλά και να σβήσει τη φωτιά, βρήκε κάποιους εθελοντές, οι οποίοι τον έβαλαν στην ομάδα τους και ξεκίνησαν να σβήνουν όλοι μαζί. Περιόρισαν τη φωτιά και το μαγαζί σώθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες», δήλωσε η εγκυμονούσα.

Δείτε ακόμα:  Άρης Σερβετάλης: Απαντά στο σάλο που ξέσπασε λόγω της παραίτησής του

Μάλιστα η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έζησαν και την δεύτερη φωτιά στον Άγιο Στέφανο.

«Φοβηθήκαμε πολύ να μη φτάσει η φωτιά στα σπίτια του Αγίου Στεφάνου. Ο σύντροφός μου, που είναι ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έφυγε από το σπίτι και πήγε για άλλη μια φορά να βοηθήσει με άλλους εθελοντές στην κατάσβεση της φωτιάς. Ήρθε στο σπίτι στις 7.30 το πρωί. Τελικά είχαν καταφέρει να σβήσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. Νιώθω υπερήφανη για εκείνον που έκανε ό,τι μπορούσε από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα στην εφημερίδα.

Δείτε ακόμα:  Μάρκος Σεφερλής: “Λύγισε” μιλώντας για τους γονείς του – Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε

fthis.gr