Βάιος Σύρρος: Γενικό νοσοκομείο στα Μεσόγεια τώρα! (βίντεο)

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Κερατέα, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή- διανομέα από ένα φορτηγάκι, το οποίο έκανε αναστροφή και του έκλεισε τον δρόμο, ο γνωστός δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος γράφει σε ανάρτηση του για την αναγκαιότητα δημιουργία γενικού νοσοκομείο στα Μεσόγεια

Αναλυτικά ο κ. Σύρρος αναφέρει:

Δεν θα πω λέξη για τον δολοφόνο που έκανε αναστροφή στη λεωφόρο μέσα στην Κερατέα και παραλίγο να σκοτώσει ένα παλικάρι 19χρονών που ήταν με μηχανή. Αυτά το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Θα πω μόνο ότι χθες νοιώσαμε για ακόμη μια φορά το πόσο αναγκαίο είναι να δημιουργηθεί ένα γενικό νοσοκομείο στα Μεσόγεια.

Τριάντα λεπτά ο πολυτραυματίας ξαπλωμένος στο δρόμο, σκεπασμένος με μπουφάν και κουβέρτες, μέχρι να φτάσει η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που έφυγε σφαίρα από το νοσοκομείο ¨Γεννηματάς¨.
Δέκα λεπτά να τον φροντίσουν οι γιατροί και οι διασώστες και άλλα τριάντα για να φτάσουν πίσω στο νοσοκομείο της Αθήνας.

Μία ώρα και δέκα λεπτά, στην ιδανική περίπτωση.
Άραγε όλα αυτά τα χρόνια πόσες ζωές χάθηκαν βρε παιδιά στο δρόμο, σ’ αυτή την άνιση μάχη με το χρόνο; Έχει αναρωτηθεί κανείς;
Νοσοκομείο ΤΩΡΑ!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.