Βαλάντης: Η συγγνώμη στον Τριαντάφυλλο – Τι είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Για το Survivor, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο μίλησε ο Βαλάντης.

Όπως είπε σε δηλώσεις του στο OPΕΝ o τραγουδιστής, «ως συμπαίκτες με την Ευρυδίκη δεν είχαμε κάτι πολύ σοβαρό μεταξύ μας. Ίσα – ίσα που ήταν και η μόνη κοπέλα που δεν είχαμε διαπληκτισμούς και κόντρες».

Σχετικά με τα όσα είχε πει στην Ευρυδίκη και εάν το μετάνιωσε, ο Βαλάντης υποστήριξε ότι «της ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Άλλο εννοούσα εγώ και άλλο κατάλαβαν κάποιοι άλλοι προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα λεγόμενά μου. Νομίζω ότι η Ευρυδίκη έχει καταλάβει πάρα πολύ αυτό που της είπα γιατί είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που έζησα πρόσφατα ανάλογες καταστάσεις. Δεν την έχει πειράξει αυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συνθήκες βιώνει ένας άνθρωπος αν δεν βρεθεί σε αυτές. Αυτό έζησα και με το προηγούμενο Survivor που έβλεπα».

Όπως είπε ο Βαλάντης, ζήτησε συγγνώμη και από τον Τριαντάφυλλο «γιατί κάποια στιγμή μέσα μου τον αδίκησα. Έλεγα εντάξει εύκολα είναι τα πράγματα. Μέσα μου τον αδίκησα και κατάλαβα ότι ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκανε και άντεξε. Του το αναγνωρίζω πραγματικά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.