Βάπτιση: Υπέροχοι σταυροί σε προσιτές τιμές στο Gold Pap στη Ραφήνα (φωτό)

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Από τον Μάιο και μετά είναι η εποχή των βαπτίσεων. Η βάπτιση είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα ευχάριστα μυστήρια της ορθόδοξης εκκλησίας. Θεωρείται μεγάλη τιμή να σας προτείνουν να βαπτίσετε το παιδάκι κάποιου φίλου ή κάποιας φίλης σας.

Σαν νονός-ά, έχετε κάποιες υποχρεώσεις. Θα πρέπει να πάρετε στο βαφτιστήρι σας έναν σταυρό. Πρόκειται για μία σημαντική αγορά, αφού μιλάμε για ένα κόσμημα το οποίο θα συντροφεύει το παιδάκι για όλη του τη ζωή.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε να περάσετε μια βόλτα από το μαγαζί μας, στην Πλατεία Δημητρακού, στη Ραφήνα, να δείτε μια μεγάλη γκάμα από σταυρούς για αγόρια και κορίτσια, σε πολύ προσιτές τιμές και για όλα τα βαλάντια. Υπάρχουν πολλά σχέδια, όπως και νέες παραλαβές, ώστε αυτό που θα επιλέξετε να είναι της απολύτου αρεσκείας σας και να σας μείνει για μια ζωή.

Στο Gold Pap, οι αδελφοί Παπαμιχαήλ είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις στα λεφτά που εσείς διαθέτετε. Είναι δύο νέα παιδιά, άριστοι γνώστες του αντικειμένου, και που αυτό το κάνουν με μεράκι και πολύ όρεξη.

GOLD PAP
Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας
Αδελφοί Παπαμιχαήλ
Πλατεία Δημητρακού 10, Ραφήνα
Τηλ. 22940 24522