Βαρύ το κλίμα στο “Καλύτερα Δεν Γίνεται” για Καραϊβάζ, συγκλονισμένοι Γερμανού και Τσουρός (βίντεο)

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο Καλύτερα Δεν Γίνεται, αφού ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν φίλος και συνεργάτης που τον έβλεπαν καθημερινά τόσο η Ναταλί Γερμανού όσο κι ο Κώστας Τσουρός.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε στο δικό σας σπίτι χαμόγελα και αισιοδοξία. Δεν μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενός ανθρώπου που ήταν από τους σημαντικότερους αστυνομικούς συντάκτες και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Για εμάς ο Γιώργος ήταν ο άνθρωπος που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Δείτε ακόμα:  Κατεβαίνει για δήμαρχος ο Χάρης Ρώμας!

Ο Κώστας Τσουρός, είπε από την πλευρά του: «Εγώ ήμουν με τον Γιώργο μαζί στον ΑΝΤ1, τα γραφεία μας ήταν απέναντι. Σοκαρίστικα… Ήταν πάντα το πειραχτήρι μας, αντιμετώπιζε τα πάντα με χιούμορ… αντηχούν στα αφτιά μας τα γέλια που κάναμε με τον Γιώργο Καραϊβάζ».

zappit.gr