Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: Η Σοφία ήρθε για πρόβα μετά από δέκα μέρες κι ήταν μια χαρά

“Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει” δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης Πετάει πετάει, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στην Σοφία Παυλίδου.

“Αφού έμαθα ότι έγινε αυτή η φασαρία, με πήραν το βράδυ τηλέφωνο. Δεν με πήρε η κυρία Παναγοπούλου, αλλά ο διευθυντής του θεάτρου και μου είπε ότι μας δημιούργησε πάλι προβλήματα η Σοφία για ένα παταράκι… Το ίδιο βράδυ ενημερώθηκα κι ήταν πολύ αργά.

Πήρα την Σοφία τηλέφωνο το πρωί. Μου είπε δεν έχει συμβεί κάτι. Αν με πάρει ο Μάνος τηλέφωνο και μου ζητήσει συγγνώμη, θα τελειώσει εκεί το θέμα. Ο Μάνος είπε συγγνώμη για αυτό που συνέβη, δεν έπρεπε να γίνει, αναστατώσαμε το θίασο κι εγώ κι η Σοφία χωρίς λόγο από μια κακή στιγμή.

Ξαφνικά έρχεται το παιδί από τα εισιτήρια και μου λέει κύριε Βασίλη σας ζητά ένας αστυνομικός έξω κι εσάς και την κυρία Μεταξά. Βγήκαμε με την Κόνι έξω κι εκεί μας είπε ότι τον έχει στείλει η κυρία Παυλίδου για να πάρει αυτόφωρο τον κύριο Παπαγιάννη.

Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει” είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

“Πήγε ο Μάνος Παπαγιάννης να αλλάξει στο καμαρίνι κι εκεί τον τσίγκλησε ο Καλυβάτσης και του είπε επίτηδες δεν σου είπε την ατάκα (σ.σ. η Σοφία Παυλίδου) γιατί κι εσύ δεν είπες την προηγούμενη. Ο Μάνος είπε όχι αποκλείεται, δεν τα κάνει αυτά η Σοφία.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.