Βασίλης Γκουρούσης: Πού εστιάζουν οι Αρχές για να εντοπίσουν τον θησαυρό από το ριφιφί

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνει το κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Βασίλη Γκουρούση που κρατείται προσωρινά για την διάρρηξη – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού. Οι αρχές, πλέον, αναζητούν ενδεχόμενα ίχνη που να οδηγούν στον θησαυρό που έκανε φτερά μέσα από τις τραπεζικές θυρίδες αλλά και πιθανούς συνεργούς του κατηγορούμενου επιχειρηματία.

Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με μια από τις παθούσες πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Εκείνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι ο κατηγορούμενος είναι απολύτως αρνητικός» ανέφερε σε δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί ένα ακόμη θύμα το οποίο, ωστόσο, νοσεί με κορονοιό και δεν κατάφερε να βρεθεί στα δικαστήρια.

Ο γνωστός δικηγόρος επιφυλάχθηκε, αφού προηγουμένως ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας, να ζητήσει και νέες ανακριτικές πράξεις προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Μάλιστα, ενημέρωσε τον ανακριτή για πληροφορίες που, όπως είπε, ήρθαν σε γνώση του σχετικά με τις κινήσεις του κατηγορουμένου στο εξωτερικό το κρίσιμο διάστημα.

«Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκροτημένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» τόνισε ο κ. Κούγιας σημειώνοντας με νόημα πως το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος “κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις.” Αναφερόμενος δε στον ισχυρισμό του προφυλακισμένου επιχειρηματία περί μεταφοράς του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε σε μια από τις θυρίδες ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πως ειδικοί του εξήγησαν ότι “το dna δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο”.

Τέλος, σχολιάζοντας τις συχνές επισκέψεις, που σύμφωνα με τις αρχές, έκανε ο κατηγορούμενος στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας είπε πως ο πραγματογνώμονας της αστυνομίας του επεσήμανε ότι δεν δικαιολογούνται από το περιεχόμενο της θυρίδας του .

«Δεν ήταν κάποια κυρία με πολύ ακριβά κοσμήματα τα οποία χρησιμοποιεί και ενδεχομένως επισκέπτεται συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

news.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.