Βγαίνει σε πλειστηριασμό το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα δρομολογούνται για τις αρχές Ιουλίου όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Λόγω χρεών 3.500.000 ευρώ της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Αθλητικές Εγκαταστάσεις Μεσογαίας Ανώνυμη Εταιρεία Αγοράς, Ανάπτυξης-και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων» της οποίας πρόεδρος είναι ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της Ένωσης Νίκος Νοτιάς το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης τις 500.000 ευρώ.

Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου και δίνεται η δυνατότητα τόσο στην ΑΕΚ σαν εταιρεία όσο και στον ίδιο τον Μελισσανίδη να συμμετάσχουν με δικές τους προσφορές ούτως ώστε η έκταση στην περιοχή «Μαζαρέκο» να παραμείνει στην ιδιοκτησία της ομάδας, μιας και θα μπορούν τρίτοι να παρέμβουν.

Άλλωστε, οι επενδύσεις που έχουν γίνει στο οικόπεδο είναι της τάξεως των 14 εκατομμυρίων ευρώ τόσο για την αγορά των εκτάσεων όσο και για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων και η τιμή εκκίνησης είναι πολύ μικρότερη από την αξία του προπονητικού κέντρου.

sdna.gr

Διαβάστε επίσης