Βίαιη σύλληψη γυναίκας επειδή τραγουδούσε σε πλατεία της Ρόδου! (βίντεο)

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν τουρίστες και ντόπιοι Έλληνες στην πλατεία της παλιάς πόλης της Ρόδου, όταν μία γυναίκα θέλησε να κάνει το πιο απλό και φυσικό πράγμα του κόσμου, το οποίο όμως είναι πλέον παράνομο στην Ελλάδα του 2021: Να τραγουδήσει!

Να τραγουδήσει, έτσι απλά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χωρίς μουσική, χωρίς μπάντες, χωρίς καν ηχητική υπόκρουση. Να τραγουδήσει απλά, ανθρώπινα!

Κι όμως, αυτό κατά την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι παράνομο, υποτίθεται για λόγους υγιεινής λόγω Covid-19!

Κι έστειλαν τέσσερις πάνοπλους αστυνομικούς, στο διπλό ύψος από την γυναίκα που τραγουδούσε και προχώρησαν σε μία εξαιρετικά βίαιη σύλληψη.

Δείτε ακόμα:  Πότε θα "φύγει" το "τοξικό νέφος" που δημιούργησε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Η σύλληψη έγινε υπό τις σφοδρές αποδοκιμασίες των ντόπιων και των λοιπών τουριστών, οι οποίοι όμως τουρίστες απαθανάτισαν τις σκηνές που ντροπιάζουν την Ελληνική Αστυνομία και έστειλαν υπό την μορφή βίντεο Tik-Tok, όλη την σκηνή της σύλληψης παγκοσμίως

Άδικα η γυναίκα φώναζε «Ντροπή σας για την Ελλάδα. Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε» όπως φαίνεται στο βίντεο.

Από την πλευρά τους οι περαστικοί Έλληνες και τουρίστες και οι μαγαζάτορες χειροκροτούσαν ειρωνικά τους αστυνομικούς φωνάζοντας «Συγχαρητήρια, τώρα το πατάξατε το έγκλημα».

Δείτε ακόμα:  Στα χέρια της Αστυνομίας ο 47χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να χωρίσουν

Σε μία χώρα που μετρά πέντε μαφιόζικες δολοφονίες σε πενήντα μέρες και έχει αποκτήσει τον χαρακτηρισμό «Κολομβία των Βαλκανίων», μετά από 14 δολοφονίες για τις οποίες δεν υπήρξε ούτε μία προσαγωγή, τολμούν και συλλαμβάνουν κάποιον πολίτη που τραγουδά σε ένα τουριστικό σημείο, γιατί… μεταδίδει τον κορoνοϊό το τραγούδι του! Ντροπή!

pronews.gr