Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Εξωφρενικά, αντιφατικά και χυδαία όσα υποστηρίζει ο προπονητής»

Για «εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες» κάνει λόγο η δικηγόρος της 21χρονης αθλήτριας που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ηλικία 11 ετών αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου προπονητή που μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

«Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση της η συνήγορος της αθλήτριας, Κλειώ Παπαπαντολέων.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Με σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο - Πού θα βρέχει

«H προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου αποτελεί τη συντεταγμένη απάντηση των δικαστικών αρχών, οι οποίες αξιολόγησαν και έκριναν, μεταξύ άλλων, και τις εξωφρενικές και αντιφατικές χυδαιότητες που ο ίδιος υποστηρίζει.» τονίζει η δικηγόρος και συνεχίζει «Η εμμονή δημοσιοποίησης από την πλευρά του, ακόμα και με διαρροή εγγράφων της ανάκρισης, των ισχυρισμών του, εκτός από προκλητική, είναι και μια νέα προσβολή και κακοποίηση του θύματος. Όποιος στη χώρα μας θέλει να ανοίξει συζήτηση περί γάμων ή ερωτικών σχέσεων μεταξύ παιδιών και ενηλίκων, να το ξανασκεφτεί και να αναλογιστεί και τις ευθύνες του».

Η δήλωση της δικηγόρου έρχεται λίγο μετά τις πληροφορίες από την απολογία του 38χρονου που είδαν το φως της δημοσιότητας , σύμφωνα με τις οποίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την ανήλικη αθλήτρια ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά.

Δείτε ακόμα:  Προσοχή! Αυτός ο σταθμός του ΗΣΑΠ κλείνει σήμερα στις 16:00

newsbeast.gr